Delen met:

Weerbaarheidstrainingen voor kinderen en pubers

Wat leer je?

Tijdens de begeleiding en training leer je je grenzen en emoties (h)erkennen, voor jezelf opkomen en lastige situaties aan kunnen. Bij Movemental leer je omgaan met een negatief zelfbeeld, negatieve gedachten, gevoelens en angsten. En je ontdekt hoe je onzekerheid kunt veranderen in assertiviteit, zelfvertrouwen en een stabiel positief zelfbeeld. Zodat jij beter om kunt gaan met problemen op school of thuis, ingrijpende levensgebeurtenissen, of met cognitieve beperkingen en/of psychiatrische problemen.

Weerbaarheidstrainingen voor kinderen en pubers te Zwolle

Wat is het resultaat?

De begeleiding en training van Movemental maken je snel sterker. Je ontwikkelt meer zelfinzicht, zelfvertrouwen en zelfbeheersing. Daardoor sta je veel sterker in het dagelijks leven. Zodat je voor jezelf op kunt komen als het nodig is. En zodat je goed kunt omgaan met grensoverschrijdend gedrag als pesten, groepsdruk en fysiek of verbaal geweld. Maar het belangrijkste resultaat is dat je lekker in je vel zit!

Hoe gaat dat?

Jouw persoonlijke begeleider verbindt het fysieke van de zelfverdediging en bewegingsoefeningen met je gevoel en de processen in je hoofd. Je merkt daardoor op een actieve manier wat je in je hebt en hoe je jouw kracht in kunt zetten om weerbaar te zijn. Dus niet uren lang praten met een 'geitenwollen sok'. Nee, boksen! Oftewel, voelen en doen. Niet ‘gewoon’ boksen, niet leren hoe je een goede stoot geeft. Maar een unieke boksmethode, die bijdraagt aan een positief zelfbeeld.

Op maat

Onze trajecten worden op maat gemaakt voor kinderen en jongvolwassenen van 7 t/m 18 jaar. Iedere jeugdige heeft zijn individuele kwaliteiten en kwetsbaarheden. En ook een eigen manier om vaardigheden aan te leren. Daarom krijgen de individuele uitdagingen volop aandacht. Ze worden vooraf besproken en krijgen een vaste plek in de kortstondige begeleidingstrajecten.

weerbaarheidstraining voor-kinderen-en-pubers

Weerbaarheidstrainingen voor kinderen en pubers te Zwolle