Delen met:

Weerbaarheidstrainingen voor kinderen en pubers

Wat leer je?

Tijdens de weerbaarheidstraining leer je je grenzen en emoties (h)erkennen, voor jezelf opkomen en lastige situaties aan kunnen. Bij Movemental leer je omgaan met een negatief zelfbeeld, negatieve gedachten, gevoelens en angsten. En je ontdekt hoe je onzekerheid kunt veranderen in assertiviteit, zelfvertrouwen en een stabiel positief zelfbeeld.

Weerbaarheidstrainingen voor kinderen en pubers

Wat is het resultaat?

De trainingen met kindercoach Jaleesa maken je snel sterker. Je ontwikkelt meer zelfinzicht, zelfvertrouwen en zelfbeheersing. Daardoor sta je veel sterker in het dagelijks leven. Zodat je voor jezelf op kunt komen als het nodig is. En zodat je goed kunt omgaan met grensoverschrijdend gedrag als pesten, groepsdruk en fysiek of verbaal geweld. Maar het belangrijkste resultaat is dat je lekker in je vel zit!

Hoe gaat dat?

Jaleesa verbindt het fysieke van de zelfverdediging en bewegingsoefeningen met je gevoel en de processen in je hoofd. Je merkt daardoor op een speelse manier wat je in je hebt en hoe je jouw kracht in kunt zetten om weerbaar te zijn.

Op maat

Ieder kind heeft zijn individuele kwaliteiten en kwetsbaarheden. En ook een eigen manier om vaardigheden aan te leren. Daarom krijgen de individuele uitdagingen volop aandacht. Ze worden vooraf besproken en krijgen een vaste plek in de weerbaarheidstraining.

Sterk in kwaliteit

Als je een weerbaarheidstrainer zoekt, zie je al snel door de bomen het bos niet meer. En dat terwijl je juist zeker wilt zijn van hoge kwaliteit en deskundigheid. Om die zekerheid te onderstrepen is Jaleesa Kodden van Movemental aangesloten bij de Stichting Kenniskring Weerbaarheid (SKW).

"Ik vind het enorm belangrijk dat je als weerbaarheidstrainer 100% voor kwaliteit gaat om kinderen op verantwoorde wijze iets te kunnen bieden waar ze echt wat aan hebben. Vanuit die drive zit ik in het bestuur van de Stichting Kenniskring Weerbaarheid.”
- Jaleesa

Up to date kennis

De SKW staat voor kwaliteit in psychofysieke weerbaarheid. Door de SKW gekwalificeerde trainers onderscheiden zich door een succesvol afgeronde, uitgebreide opleiding tot weerbaarheidsdocent. Een SKW-trainer heeft HBO werk- en denkniveau in het onderwijs of in Social Work. De stichting ontwikkelt de methodiek verder door en verzorgt bij- en nascholing. De kennis van Movemental is daardoor continu up to date.

Stichting Kenniskring Weerbaarheid

Samenwerkingspartners

Benieuwd met wie Movemental samenwerkt? Klik op de logo's van de samenwerkingspartners.

SMON Welzijn Dalfsen Moven.do bewegend leren Vechterweerd trainingen coaching ondersteuning


Weerbaarheidstrainingen voor kinderen en pubers