Delen met:

Weerbaarheidstrainingen voor kinderen en pubers

Wat leer je?

Tijdens de weerbaarheidstraining leer je je grenzen en emoties (h)erkennen, voor jezelf opkomen en lastige situaties aan kunnen. Bij Movemental leer je omgaan met een negatief zelfbeeld, negatieve gedachten, gevoelens en angsten. En je ontdekt hoe je onzekerheid kunt veranderen in assertiviteit, zelfvertrouwen en een stabiel positief zelfbeeld.

Weerbaarheidstrainingen voor kinderen en pubers te Zwolle

Wat is het resultaat?

De trainingen van kindercoach Jaleesa maken je snel sterker. Je ontwikkelt meer zelfinzicht, zelfvertrouwen en zelfbeheersing. Daardoor sta je veel sterker in het dagelijks leven. Zodat je voor jezelf op kunt komen als het nodig is. En zodat je goed kunt omgaan met grensoverschrijdend gedrag als pesten, groepsdruk en fysiek of verbaal geweld. Maar het belangrijkste resultaat is dat je lekker in je vel zit!

Hoe gaat dat?

Jaleesa verbindt het fysieke van de zelfverdediging en bewegingsoefeningen met je gevoel en de processen in je hoofd. Je merkt daardoor op een speelse manier wat je in je hebt en hoe je jouw kracht in kunt zetten om weerbaar te zijn.

Op maat

Ieder kind heeft zijn individuele kwaliteiten en kwetsbaarheden. En ook een eigen manier om vaardigheden aan te leren. Daarom krijgen de individuele uitdagingen volop aandacht. Ze worden vooraf besproken en krijgen een vaste plek in de weerbaarheidstraining.


Weerbaarheidstrainingen voor kinderen en pubers te Zwolle