Delen met:

Voor ouders

Je kind vrolijk, jij happy

Je ziet je kind het liefst gelukkig zijn. Maar wat als je zoon of dochter niet lekker in z'n vel zit, een negatief zelfbeeld heeft? Je merkt het aan teruggetrokken gedrag, agressie of andere problemen. Vaak het gevolg van vervelende situaties of ongewenst gedrag, zoals groepsdruk en pesten of psychosociale of psychiatrische problemen.

Voor ouders

Stel je voor…

een kind vol zelfvertrouwen!

Stel je voor dat je kind trots kan zijn op zichzelf. En dat je kind zichzelf durft te zijn! Er is toch niks mooier dan je zoon of dochter vrolijk zien? De begeleiders, psychomotorische therapeuten en pedagogen van Movemental maakt kinderen weerbaar. Met psychofysieke training en begeleiding die kinderen zelfvertrouwen geeft, zodat ze zich weer fijn voelen en hun ontwikkelingskansen vergroten.

Weerbaarheidstrainingen

Om kinderen snel zelfvertrouwen te geven

Tijdens de weerbaarheidstraining leert je kind zich spelenderwijs bewust te worden van de eigen fysieke en mentale kracht. Als je fysiek competenter bent, wordt je ook sociaal-emotioneel snel sterker. Dat is het mooie van de bewezen weerbaarheidsmethodiek van Movemental! Al boksend en pratend bouwen we aan kwaliteiten als zelfvertrouwen, angst omzetten in kracht, zelfbeheersing, omgaan met emoties, doorzettingsvermogen, een positief zelfbeeld en grenzen stellen.


Voor ouders