Delen met:

Voor ouders

Je kind vrolijk, jij happy

Je ziet je kind het liefst gelukkig zijn. Maar wat als je zoon of dochter niet lekker in z'n vel zit, een negatief zelfbeeld heeft? Je merkt het aan teruggetrokken gedrag, agressie of andere problemen. Vaak het gevolg van vervelende situaties of ongewenst gedrag, zoals groepsdruk en pesten.

Voor ouders

Stel je voor…

een kind vol zelfvertrouwen!

Stel je voor dat je kind trots kan zijn op zichzelf. En dat je kind zichzelf durft te zijn! Er is toch niks mooier dan je zoon of dochter vrolijk zien? Kindercoach Jaleesa Kodden van Movemental maakt kinderen weerbaar. Met psychofysieke assertiviteitstrainingen die kinderen zelfvertrouwen geeft, zodat ze zich weer fijn voelen.

Weerbaarheidstrainingen

Om kinderen snel zelfvertrouwen te geven

Tijdens de weerbaarheidstraining leert je kind zich spelenderwijs bewust te worden van de eigen fysieke en mentale kracht. Als je fysiek competenter bent, wordt je ook sociaal-emotioneel snel sterker. Dat is het mooie van de bewezen weerbaarheidsoefeningen van Movemental! Al boksend en pratend bouwen we aan kwaliteiten als zelfvertrouwen, angst omzetten in kracht, zelfbeheersing, omgaan met emoties, doorzettingsvermogen en grenzen stellen.


Voor ouders