Delen met:

Weerbaarheidstraining voor jou!

Ik ben ik en niemand minder

Welke houding neem jij aan in een vervelende situatie? Sta je sterk tegen pesten, treiteren en beledigen of ben je onzeker? Leer met mij hoe je er mee omgaat. Zodat je duidelijk meer zelfvertrouwen krijgt en assertiever wordt. Samen maken we jou super 'weerbaar', zoals dat officieel heet.

Voor jou!

Ontdek je eigen power

Weerbaar zijn betekent gewoon dat je het lef hebt om voor jezelf op te komen. Dat je duidelijk kunt aangeven wat je wel en wat je niet wilt. Zonder je terug te trekken, agressief te worden of je rot te piekeren. Je voelt je rustig, sterk en zeker in elke situatie.

Twijfel je of jij wel weerbaar genoeg bent? Kom lekker op weerbaarheidstraining!

En zo gaan we dat dus doen!

We gebruiken veel technieken uit de zelfverdediging. Al bewegend en boksend kun je ontdekken dat je stukken sterker in je schoenen staat dan je dacht! Ondertussen combineren we de fysieke oefeningen en voor jezelf opkomen met je gevoel, met wat er in je hoofd gebeurt. Door leuke weerbaarheidsoefeningen leer je je stem, houding en uitstraling op de juiste manier gebruiken. Wat er dan gebeurt, is dat je vanzelf zekerder voelt. Tegelijk maak je dan een zekere indruk!

Nou, iets voor jou? Kom gewoon eens kijken of het wat voor je is. Kom maar op, voor jezelf!

weerbaarheidstraining voor-kinderen-en-pubers

Voor jou!