Delen met:

Weerbaarheidstraining voor jou!

Ik ben ik en niemand minder

Welke houding neem jij aan in een vervelende situatie? Sta je sterk tegen angstige situaties, groepsdruk, pesten en kun je goed omgaan met jouw vervelende gevoelens en gedachten of ben je onzeker en ongelukkig? Leer samen met jouw eigen coach hoe je er mee omgaat. Zodat je duidelijk meer zelfvertrouwen krijgt en assertiever wordt. Samen maken we jou 'mentaal weerbaar', zoals dat officieel heet.

Voor jou!

Ontdek je eigen power

Weerbaar zijn betekent gewoon dat je het lef hebt om voor jezelf op te komen en zelf kunt bepalen wat je voelt en doet. Dat je duidelijk kunt aangeven wat je wel en wat je niet wilt. Zonder je terug te trekken, agressief te worden of je rot te piekeren. Je voelt je rustig, sterk en zeker in elke situatie.

Twijfel je of jij wel weerbaar genoeg bent? Maak gerust kennis met ons.

En zo gaan we dat dus doen!

We gebruiken veel technieken uit de zelfverdediging. Al bewegend en boksend kun je ontdekken dat je stukken sterker in je schoenen staat dan je dacht, en hoe je dat dan eigenlijk doet! Ondertussen combineren we de fysieke oefeningen en voor jezelf opkomen met je gevoel, met wat er in je hoofd gebeurt. Door leuke weerbaarheidsoefeningen leer je je stem, houding en uitstraling op de juiste manier gebruiken. Wat er dan gebeurt, is dat je vanzelf zekerder voelt en meer beheersing krijgt over je gevoel en gedachten. Tegelijk maak je dan een zekere indruk!

Jij staat centraal en soms werken we samen met jou, jouw gezin of met school of andere hulpverleners, zodat je met wat extra hulp in een zo kort mogelijke tijd jouw doelen kunt behalen. Wees gerust, alles is vertrouwelijk en we beslissen samen met jou wat voor jou het beste werkt.

Nou, iets voor jou? Kom gewoon eens kijken of het wat voor je is. Kom maar op, voor jezelf!

weerbaarheidstraining voor-kinderen-en-pubers

Voor jou!