Voor zoons en dochters (jong of oud) voor wie het in deze periode best even fijn kan zijn om eens te chatten met een coach:

👇👇 👇👇 👇👇

Dit zijn hele rare tijden voor iedereen… ook al ben je vrij van school, ook voor jou kan deze periode toch best moeilijk zijn.

Zit jij net als heel veel andere leeftijdsgenoten niet zo lekker in je vel, en lijkt het je fijn om er even met iemand over te chatten? Of heb je gewoon een vraag, al is het maar iets heel kleins of juist iets groots. Stuur ons dan een berichtje. Niks is gek voor ons!

Wij kunnen ons voorstellen dat het best wel moeilijk kan zijn dat je nu vaak alleen moet zijn zonder vrienden om je heen. Misschien ben je eigenlijk best bang of onzeker dat ze je straks niet meer leuk vinden, dat je er niet meer bij hoort.

Of misschien heb je thuis steeds vaker ruzie en wordt je er best boos of verdrietig van. Het lijkt wel of niemand je begrijpt.

Of zit iets anders je dwars of ben je gewoon even niet zo vrolijk.. zonder reden.. maar wil je het hier liever niet over hebben met je ouders?

Wij staan via de chat voor je klaar! Iedere doordeweekse dag van 11:00 tot 13:00 en van 14:00 tot 16:00. Het is heel simpel, de chat gaat open op onze website (movemental.nl). Je kunt ons gewoon een berichtje sturen als je op ‘chat met mij!’ klikt. 📱💻

Ennuh het is helemaal anoniem en gratis!!👌

Spreek je daar😄